Tratament balnear


 

Complex Turistic Aqua – Alpin din Campulung Moldovenesc

 

Adresa: Campulung Moldovenesc, str. Sandru, nr. 12

tr

Pensiune si centru spa in inima Bucovinei, cu un peisaj minunat si aer curat de munte.
Pensiunea dispune de 20 locuri de cazare, repartizate in 4 camere duble cu pat matrimonial si 3 apartamente cu doua camere.
Se pot  petrece clipe de rasfat si relaxare in centrul spa cu piscina, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata si masaj.La etajul centrului se afla un club elegant unde se pot organiza mese festive.La restaurant se gaseste  cu un meniu bogat din bucataria traditionala bucovineeana, dar si cu bauturi naturale de casa.
Complexul este situat intr-un cadru natural propice pentru  drumetii montane, excursii la stana, pescuit pe apele de munte, vizitarea obiectivelor din Bucovina.
La Centrul spa au acces si turistii cazati la alte pensiuni.In pretul cazarii in locatia noastra nu intra si accesul la SPA.

Agrement si timp liber Centru spa in incinta Complexului care dispune de piscina incalzita permanent, Jacuzzi, sauna usacata, sauna umeda, bai de plante, masaj, la etaj club si sala de fitness, teren profesional de fotbal si tenis de camp cu nocturna ,picnicuri in aer liber, pescuit, drumetii pe traseele montane din zona, tenis de masa.